OnePlus 7 Pro Nebula Blue 8GB+256GB

OnePlus 7 Pro Nebula Blue 8GB+256GB
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (2).png
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (3).png
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (1).png
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (10).png
OnePlus 7 Pro Nebula Blue 8GB+256GB
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (2).png
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (3).png
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (1).png
OnePlus 7 Pro Nebula Blue (10).png

Beskrivelse


- Qualcomm® Snapdragon™ 855
- Op til 12 GB RAM
- UFS 3.0
- 6.67 tommer, QHD+ Fluid AMOLED
- 90 Hz opdateringshastighed, 516 ppi
- Night Mode 2.0
- 48 MP Triplekamera with Ultra Wide Angle Linse and 3x Optisk Zoom
- Warp Charge 30
- 4.000 mAh Batteri
- Dual Stereo Speakers, Dolby Atmos®
- Haptisk Vibration
- 10-layer Liquid Cooling System


DKK 5.613,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Flydende AMOLED

OnePlus 7 Pro redefinerer glathed og viser et 6.67” fuld AMOLED display med QHD+ opløsning og en 90 Hz opdateringshastighed.

Det lyse, præcise og yderst responsive OnePlus 7 Pro-display frembringer en fordybende oplevelse, uanset om du kører grafisk intensive spil eller ser film i ultrahøj opløsning.

90 Hz Opdateringshastighed

Med en opdateringshastighed på 90 Hz, vil du opleve en mere jævn og flydende animation med hver enkelt fingerstrøg. Lige meget om du surfer på internettet eller scroller gennem sociale medier, giver OnePlus 7 Pro dig en ekstraordinær visuel oplevelse – en ugennemsigtig følelse af 

 

QHD+

QHD+ tilbyder en mere detaljeret visning, og bedre oplevelse af det, der foregår på skærmen. AMOLED-displayet på OnePlus 7 Pro består af 4.49 mio. Individuelle pixels, som arbejder sammen om at skabe vores hidtil bedste displayoplevelse. Med en pixeldensitet på 516 ppi giver OnePlus 7 Pro en skarpere visuel oplevelse, som føles helt rigtig.

 

Night Mode 2.0

Night Mode 2.0 filtrerer de kortbølgede blå stråler ud af AMOLED-skærmen, som påvirker dit syn om aftenen. Således kan du bruge din OnePlus 7 Pro endnu mere komfortabelt. Derudover har vores ingenører også formået at sænke den laveste lysstyrkeindstilling yderligere til kun 0.27 nits, hvilket giver ultimativ komfort for dine øjne og beskytter dem - selv i fuldt mørke.

 

Design

Hos OnePlus har design det ultimative formål at forbedre brugeroplevelser. Vores detaljeorienterede tilgang afspejles i OnePlus 7 Pro, lige fra det behagelige greb, glatte krumning af bagcoveret til de klassiske farver og det raffinerede design. De yndefulde kurver er opnået gennem omfattende tests med trinvise ændringer foretaget efter hver eneste test for at opnå perfektion – også når det betød skabelsen af helt nye prototyper. Resultatet blev et fantastisk og komfortabelt kraftcenter indhyllet i Gorilla® Glass 5.

 

Kamera

OnePlus 7 Pro leveres med en kraftfuld triple linseopsætning, der dækker en bred vifte af brændvidder fra 17 mm helt til 78 mm, for at opfylde alle dine behov, når det kommer til at tage billeder. Med hjælp fra det helt nye UltraShot-system giver OnePlus 7 Pro dig en enestående fotografisk oplevelse.

Pop-up Kamera

Vi har skabt en fuldendt fuld display-skærm på den nye OnePlus 7 Pro ved at inkorporere et smart pop-up kameramodul. Med et f/2.0 16 MP frontkamera giver OnePlus 7 Pro mulighed for skarpere og klarere selfies og videoopkald. Pop-up kameraets elevatormekaniske er blevet testet mere ed 300.000 gange, og selvom du anvender kameraet 150 gange om dagen, kan du stadig bruge det i over fem år. For bedre beskyttelse af kameraet, vil OnePlus 7 Pro automatisk trække kameramodulet ind på en brøkdel af et sekund, hvis du taber telefonen. Dette opfanges via et accelerometer og et gyroskop.

 

Præstation

Qualcomm® Snapdragon™ 855

OnePlus 7 Pro er drevet af Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilplatform. Chipsættet på 7 nm har en Kryo CPU-processor med oktakerne, hvor hver kerne er op til 2.84 GHz, 45% hurtigere og forbruger 20% mindre strøm end Qualcomm® Snapdragon™ 845. Adreno 640 giver en 20% forbedring i ydeevnen over dets forgænger og er hele 30% mere energieffektiv.

Op til 12 GB RAM

Mere RAM betyder flere processer på én gang. Ligesom en motorvej med flere baner tillader ekstra RAM at flere applikationer kan være være i gang på samme tid, og at data overføres og behandles hurtigere. OnePlus 7 Pro er mere end bare I stand til at behandle flere åbne applikationer på én gang uden at bremse performance.