Søg efter et produkt

Oneplus 10 Pro 5G 256GB Volcanic Black

Beskrivelse

3054578

6,7" 120 Hz AMOLED LTPO-skærm
Bagkameraer: 48+8+50 MP, OIS
Frontkamera: 32 MP
Kraftfuld Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor
5G-ready for ultrahurtig forbindelse
5000 mAh batteri giver strøm til hele dagen
SuperVOOC 80 W ultrahurtig opladning + hurtig trådløs opladning
12GB RAM + 256GB Hukommelse


DKK 8.089,00

Varen er ikke på lager

OnePlus 10 Pro tilbyder det samme niveau af ydeevne som flagskibsmodellerne, men med stor værdi for pengene. Svenske Hasselblad, et ikon i kameraverdenen, er involveret i udviklingen af OnePlus 10 Pro-kameraerne. Denne telefon giver gode muligheder for fotografering såvel som videooptagelse. Telefonen inkluderer en højtydende Snapdragon-processor, 5G-kapacitet og masser af RAM for at sikre gnidningsfri drift. Brug den til at spille spil, administrere arbejde eller til at overføre store filer - OnePlus 10 Pro klarer det hele. Den forbløffende slanke og energieffektive 120 Hz Fluid AMOLED-skærm er iøjnefaldende, og det kraftige batteri giver strøm hele dagen lang. OnePlus 10 Pro har ikke tid til middelmådighed!

Leveres med geniale kameraer

I samarbejde med det legendariske kamerafirma Hasselblad er de finjusterede billeder, der tages med OnePlus 10 Pros kameraer, altid nøjagtige og indeholder fantastiske farver. Telefonens bagkamera-system består af et 48 MP hovedkamera med optisk billedstabilisering, et 50 MP ultra-vidvinkelkamera med et 150-graders synsfelt og et 8 MP zoomkamera med optisk billedstabilisering. Optisk billedstabilisator sikrer, at kamerarystelser ikke forringer billedkvaliteten. Til videooptagelse kan du skyde utrolig præcis 4K 120 bps video eller endnu vildere 8K 30 bps video. Selfies taget med et 32 MP frontkamera skiller sig ud med præcisionen i detaljerne.

Fremragende skærm

Stor 6,7" Fluid AMOLED-skærm med adaptiv 120 Hz opdateringshastighed gør, at brugen altid er flydende. LTPO-teknologi giver dig mulighed for at nyde 120 Hz skærmglathed uden en væsentlig stigning i batteriforbruget. Holdbart Corning Gorilla Glass Victus beskytter skærmen mod ridser og giver den en bedre chance for at overleve utilsigtede fald. Fremragende skærmopløsning, livlige farver og dybe sorte gør film- og spiløjeblikke endnu mere medrivende.

Chokerende hurtig

OnePlus har udstyret 10 Pro med en højtydende Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor, samt masser af RAM. Enheden er 5G-ready, hvilket betyder, at du kan bruge højhastighedsforbindelser til hurtige fildownloads og onlinespil.

Lang batteritid

Det store batteri på 5000 mAh tilbyder en batteritid, der varer op til hele dagen. Du kan også oplade din telefon rigtig hurtigt med SuperVOOC 80 W hurtigopladning, og du kan bruge en trådløs (Qi) oplader til at oplade telefonen.