Nokia 9 Pureview 128GB

Beskrivelse

11AOPLO1A05

- 5 bagsidekameraer med 12 megapixel
- Alle kameraerne er udstyret med ZEISS-optik
- Kraftig processor
- IP67 certificeret


DKK 4.949,00

Varen er ikke på lager

Nokia 9 Pureview med revolutionerende kamera

Nokia 9 Pureview har intet mindre end 5 bagsidekameraer, som alle udstyret med ZEISS-optik. Avanceret AI, skræddersyede algoritmer og brugerdefineret silicium er implementeret til at synkronisere hvert kamera og sikre 5 separate fotos i et utrolig skud. Det vil sige, at hver gang du tager et billede med Nokia 9 Pureview, vil den tage billeder med alle 5 kameraer samtidig og lægge billederne sammen, for at få det bedst mulige billede. De fem kameraer, som alle har 12 megapixel, samler op til 10 gange mere lys end et enkelt smartphone kamera. Resultatet bliver derfor fotografier der indfanger selv de mindste detaljer og tager fantastiske billeder på både en højlys dag og en mørk aften.

Du kan tage billeder med en utrolig dybdeskarphed og du kan endda vælge at justere dybdeskarpheden, selv efter du har taget billedet. Med Nokia 9 Pureview kan du optage og redigere RAW DNG fotos. Du kan derefter redigere dine billeder på Nokia 9 Pureview med Adobe Lightroom og gøre dine billeder endnu mere skarpe.

Nokia 9 Pureview er spækket med avanceret teknologi

Nokia 9 Pureview er blandt andet udviklet med den kraftige Qualcomm Snapdragon 845 processor, 2K pOLED PureDisplay skærm, integreret Qi trådløs opladning, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse. Som du kan læse, er Nokia 9 Pureview altså spækket med avanceret teknologi, som gør mobilen hurtig og brugervenlig.