Huawei P30 6GB/128GB Breathing Crystal

Beskrivelse

9072099

- 40MP Leica Triple Kamera
- Avanceret 3x Optisk-, 5x Hybrid- og 30x Digital Zoom
- 32MP Selfie Kamera For Suveræne Potrætbilleder
- 3650mAh Batteri og 22.5W HUAWEI SuperCharge™


DKK 5.299,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Glæden ved farver
Valg af farver på HUAWEI P30 er inspireret af himlen, der kan skifte fra pink og lilla til blå og sort. Med inspiration i dette leveres P30 i farverne Breathing Crystal, Aurora og Black.

Kamera
P30 triple Leica-kameraer giver dig mulighed for at se hele verden gennem din telefon. Kameraet har et 40MP Super Sensing-kamera, et 16MP ultra-vidvinkelobjektiv og en 8MP telefotolinse. Ønsker du at tage fantastiske billeder - så er denne telefon til dig.
Samarbejdet mellem HUAWEI SuperSpectrum-sensoren, Kirin 980 ISP’en og den selvudviklede algoritme sørger for op til 40% øget lys, som sikrer at du bevarer dine minder både dag og nat.

Se nattens skjulte pragt med HUAWEI P30. Selv i ekstremt mørke situationer kan du tage smukke billeder, for eksempel under en romantisk middag eller en stjerneklar nat.

Video
Lys natten op med low-light natteoptagelser. HUAWEI P30 anvender en SuperSpectrum-sensor til at indfange mere lys om natten og derved øjeblikke, som; et par der danser nær et lejrbål, børnene der løber og leger på stranden eller et stjerneskud som skyder over himlen.

Fantastisk elegance
Den 6,1” store OLED-skærm er præcist designet til at give en god og bred skærmoplevelse med livlige farver.
Hold HUAWEI P30 komfortabelt med en hånd, mens en avanceret in-screen fingeraftryksscanner hurtigt låser telefonen op.

Præstation
Kirin 980 er verdens første 7nm mobilprocessor med høj ydeevne og lavt forbrug. Denne innovative chipsætkonfiguration på 6 GB RAM og 128 hukommelse giver HUAWEI P30 et stort kraftoverskud.
Opladning er ikke længere et problem. Oplad din HUAWEI P30 til 58% på kun 30 minutter, inden du går hjem eller under en kaffepause.