Søg efter et produkt

Huawei P30 Pro 6GB/128GB Black

Beskrivelse

9072133

- Firedobbelt Leica Kamera
- Banebrydende 5x Optisk-, 10x Hybrid- og 50x Digital Zoom
- 32MP Selfie Kamera for Suveræne Portrætbilleder
- 4200mAh Batteri og 40W HUAWEI SuperCharge™


DKK 6.138,00

Varen er ikke på lager

Glæden ved farver
HUAWEI P30 Pros valg af farver er inspireret af himlen, der kan skifte fra pink og lilla til blå og sort. Med inspiration i dette, leveres P30 Pro i farverne Breathing Crystal, Aurora og Black.

Kamera
Du skal ikke være bange for at imponere! P30 Pros fire Leica-kameraer giver dig mulighed for at se hele verden gennem din telefon. Kameraet har en SuperZoom-linse, et 40MP Super Sensing-kamera, et 20MP ultra-vidvinkelobjektiv og et TOF-kamera. Ønsker du at tage fantastiske billeder - så er denne telefon til dig.
Den nye teleskoplinse med periskopfunktion gør det muligt for P30 Pro at håndtere 5x optisk zoom, så du kan zoome ind på de mindste genstande og stadig bevare billedkvaliteten. Med farvemætningen fra 40MP kameraet og stabiliteten med OIS og AIS giver SuperZoom-objektivet 10x hybrid zoom, som muliggøre smukke billeder med god opløsning og farverige detaljer.

Se nattens skjulte pragt med HUAWEI P30 Pro. Selv i ekstremt mørke situationer kan du tage smukke billeder, for eksempel under en romantisk middag eller en stjerneklar nat.

Huawei P30 Pro er drevet af HUAWEI AIS Long Exposure Shot og et TOF kamera, der præcist måler et objekts dybde. Det sikrer at fokusset vil være på portrættet. Baggrunden bliver gradvist sløret med forskellige sløringseffekter for at give en professionel bokeh-effekt.

Ultra-vidvinkellinsen fremhæver havets fortryllende storhed, himlens endeløse skønhed og storslåede bybilleder.
Se de fineste detaljer med en ægte makrolinse. Bliv overrasket af den smukke struktur og mekanisme i dit ur eller de glinsende vanddråber på et blomsterblad.

Det 32MP store selfiekamera på P30 Pro kan med en intelligent algoritme genkende detaljerne i dit ansigt og præcist indstille lysstyrke og skarphed. Dine selfies kommer til at stråle med høj detaljegrad selv under vanskelige forhold så som en overbelyst baggrund.

Video
Lys natten op med low-light natteoptagelser. HUAWEI P30 Pro anvender en SuperSpectrum-sensor til at indfange mere lys om natten og derved øjeblikke, som; et par der danser nær et lejrbål, børnene der løber og leger på stranden eller et stjerneskud som skyder over himlen.

Fantastisk elegance 
Dobbelt 3D-buede kanter gør HUAWEI P30 Pro til et kunstværk. Den 6,47” store OLED-skærm giver klare farver og bedre skærmoplevelser.
I stedet for en traditionel fronthøjtaler i toppen bruger HUAWEI P30 Pro Acoustic Display Technology som giver en større skærm og et øget lytteområde. Via elektromagnetisk lydlevitation projiceres lyden fra vibrationerne på skærmen til dit øre.
For den eventyrlystne sjæl er HUAWEI P30 Pro beskyttet med IP68 vand- og støvresistens.

Præstation
Kirin 980 er verdens første 7nm mobilprocessor med høj ydeevne og lavt forbrug. Denne innovative chipsætkonfiguration på 6/8 GB RAM og 128/256 GB (kommer i to modeller) hukommelse giver HUAWEI P30 Pro et stort kraftoverskud.
Med det langtidsholdbare 4200mAh batteri og intelligent energibesparende teknologi er du sikret batteri når det er vigtigst. 
Opladning er ikke længere et problem. Oplad din HUAWEI P30 Pro til 70% på kun 30 minutter, inden du går hjem eller under en kaffepause via den medfølgende 40W SuperCharger eller oplad din telefon med trådløs hurtigopladning uden at skulle tænke på kabler og ledninger.
Med Reverse Charging kan du lave trådløs omvendt opladning og oplade trådløse høretelefoner som understøtter trådløs opladning eller hjælpe en ven i nød med et døende mobilbatteri.