Huawei P30 Lite 128GB - Midnight Black

Beskrivelse

51093NPM

Huawei P30 Lite's forbedrede RAM og hukommelse betyder der er mere plads til de ting du elsker. Nyd højere fleksibilitet med plads til alle dine filer, så som musik, billeder, videoer og applikationer.
Lad ikke batteriet holde dig tilbage. Med Huawei 9V2A hurtig opladning kan det kraftfulde 3340mAh batteri oplades hurtigere og holde længere - så du ikke skal forstyrres i din travle hverdag.
Se videoer, spil spil og søg på nettet dagen lang - intet vil holde dig tilbage med Huawei P30 Lite.

Den revolitionerende grafik-tekonogi styret af GPU TURBO 2.0 forstærker ydelsen og leverer en hurtigere, jævnere og mere kraftfuld gaming-oplevelse.
HiVision's AR oversætter bryder sprogbarrieren og gør det nemmere at rejse. Scan for at oversætte et fremmedesprog i realtid - alt fra vejskilte til menukortet. Så er di klar til hvad som helst.


DKK 3.199,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Huawei P30 lite's bagkamera lader dig tage skarpere billleder end nigensinde før, hvor selv de mindste detaljer vil stå kanvisskarpt.
Huawei's ''hyper sampling lossless zoom'' teknologi forstærker P30 Lite's 48 MP højopløselige objektiv og forvandler kameraet til en super zoom-linse. Du vil kunne tage fantastiske billeder på afstand,
der kan sammenlignes med 2x påtisk zoom.
Udvid din horisont med HUAWEI P30 Lite's 120' ultra vidvinkel-linse og få hele landskabet med i fantastiske billeder der vil imponere.
Optimér dine billeder med den kraftfulde Al scenegenkendelsesteknologi. Huawei P30 Lite's frontkamera kan identificere mere end 8 scenarier i realtid, mens bagkameraet kan identificere 22 forskellige scenarier.
Indstillinger så som farve, belysning og kontrast vil blive automatisk tilpasset dine scenarier for at skabe fantastiske billeder

P30 Lite's skærm er et stort og smukt 6,15'' FHD display med en fin Dewdrop nortch. Nyd livet med smukke farver. Skærmen har TÜV Rheienland Eye Comfort certifikat, og er designet til at være skånsom for øjne og give en mere behagelig brugeroplevelse.
Med et stilet og strømlinet design ligger Huawei P30 Lite godt i hånden. Dens tynde 3D buede glasdesign er lavet til at kunne være i en hånd