iPhone X 256GB Space Gray

iPhone X 256GB Space Gray
iphone x space grey.png
iPhone X 256GB Space Gray
iphone x space grey.png

Beskrivelse


5,8” Super Retina HD skærm med True Tone (2436 x 1125 opløsning)
12 MP kamera med vidvinkel- og teleobjektiv
7 MP FaceTime HD-kamera
FaceID
Støv og vandafvisende
Ca. batteritid ved brug op til 21 timer
Trådløs opladning (brugbar med Qi-opladere)


DKK 8.799,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

 Den unikke iPhone X kommer i et revolutionerende design med edge-to-edge skærm og glasdesign med stilfulde kanter af kirurgisk rustfrit stål.

Design: Nyd det luksuriøse ydre af glas med stålkanter og bløde afrundede hjørner, der passer perfekt i din hånd. iPhone X giver dig mulighed for at udforske verden med dens fuldt forseglede, vand- og støvtætte interiør. For at få en større skærmoverflade er hjem-knappen erstattet med en startskærm, som kan tilgås med et swipe.

Skærm: Oplev den fordybende 5.8" edge-to-edge Super Retina-skærm med OLED-teknologi, der bruger mindre strøm og giver højere kontrastforhold og mere levende farver. Skærmen har 1125 × 2436 opløsning med 458 ppi, hvilket giver en unik oplevelse, når du spiller spil, ser videoer eller bare surfer på nettet.

Ansigtsgenkendelse: Lås iPhone X op eller bekræft betalinger med et enkelt blik. Takket være ansigtsgenkendelsesteknologi, der bruger en revolutionerende A11 bionic neural engine, er dine personlige oplysninger bedret sikret end nogensinde og tilpasser sig dit ansigt, som det ændrer sig. Uanset om det er dag eller nat, om du har sminke på eller fået dig et overskæg, skaber 30.000 prikker et dybdekort over dit ansigt, som ikke kan snydes. Desuden kan du få det endnu sjovere når du chatter, med de udtryksfulde animerede 3D animoji baseret på din stemme og dine ansigtsbevægelser.

Processor: Den avancerede A11 Bionic chip er klogere og stærkere end nogensinde og er designet til at understøtte de mest avancerede augmentet reality (AR) apps og spil. Mærk kraften af 600 operationer/sekund.

Dobbelt kamera: Tag endnu bedre billeder med det bagudvendte Dual 12 Mpx kamera selv i svagt lys. Den ene sensor bruger vidvinkelobjektiv til flotte portrætter og modefotografering, mens den anden tager dig tættere på selv de fjerneste motiver. Telekameraet har optisk billedstabilisering til knivskarpe billeder og stabile videoer, selv ved håndholdt optagelse. Portrætbelysningsfunktionen simulerer forskellige lyseffekter for dSLR-lignende billeder og udtryksfulde portrætter.

 

TrueDepth-kamera: Front-kameraet med TrueDepth og 7 Mpx giver dig mulighed for at tage fantastiske selfies og gruppefotos med levende farver. Brug Portrait Lighting-funktionen til at opnå studiobelysning og foretag videoopkald i fuld HD eller vlogs i overlegen kvalitet.

Batteri og trådløs Qi-opladning: Et mere effektivt batteri giver dig længere ydelse på en enkelt ladning. For at gøre det lettere, kan du oplade din iPhone X trådløst med AirPower eller andre kompatible opladestationer og måtter (fås separat). Du skal blot placere din enhed på måtten og du kan fjerne den når du vil.

Andre funktioner:
256 GB intern lagring
Hurtigere 4G LTE forbindelse
Plads til Nano SIM-kort
Quad-LED True Tone blitz, der giver lysere og bedre oplyste billeder
4K 2160p/60 fps video, Full HD 1080p/60 fps video, Full HD slow-motion video på 240 fps
Super hurtig wi-fi-ac, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC parring
Lightning port til opladning, data synkronisering og audio output

Inkluderet i pakken:
iPhone X
Apple Lightning Earpods
Lighting til USB-kabel
USB strøm-adapter
Brugerdokumentation