Søg efter et produkt

iPhone SE 2020 128GB Black

Beskrivelse

MHGT3QN/A

Retina HD-skærm
4,7" (diagonalt) widescreen LCD Multi-Touch-skærm med IPS-tekno­logi
Opløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi
Kontrastforhold: 1400:1 (typisk)
Skærm med bredere farveområde (P3)
Fedt- og fingeraftryks­afvisende belægning
Zoom på skær­men
A13 Bionic-chip
IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter)
12 MP vidvinkelkamera
Blændeåbning på ƒ/1,8
Op til 5 x digitalt zoom
Videoafspilning: Op til 13 timer
Videoafspilning (streaming): Op til 8 timer
Lydafspilning: Op til 40 timer
Hurtig opladning: Op til 50% opladet efter 30 minutter
Trådløs opladning (virker med Qi-opladere10)

Strømforsyning Adapter USB-C sælges separat

DKK 4.199,00

Varen er ikke på lager

Yderligere Information

Det avan­cerede kamerasystem med A13 Bionic-chippen giver dig Portræt-funktion, som fokuserer på dit motiv og slører bag­grund­en på en smuk måde. Også når du tager selfies.

Dybdekontrol. Du kan nemt justere, hvor meget bag­grund­en skal sløres ved at flytte på slideren – før eller efter du har taget billedet.

Portrætlys. Vælg blandt seks lyseffekter i studiekvalitet, og juster intensi­teten af lyset, så dit motiv vises i det helt rigtige lys.

Næstegenerations Smart HDR gen­kender ansigter. På en intelligent måde lyssættes ansigtet, så konturer og hudtoner bliver mere naturlige. De lyse og mørke detaljer i bag­grund­en finindstilles også, så alle elementer i dit billede kommer til at se fantastiske ud.

Med Touch ID kan du låse din iPhone op og logge ind
i apps lynhurtigt og sikkert. Du kan endda bruge det sammen med Apple Pay til at købe en kop kaffe, hente en yoga-app eller shoppe sneakers på nettet. Helt uden at skulle have fat i dit kredit­kort.


Indbygget anony­mitet.
Alt det, vi skaber, er de­signet til at give dig kontrol over dine oplys­ninger. Alle iMessage-beskeder, du sender, er krypterede. Data om dit fingeraftryk gemmes på din enhed og aldrig på Apples servere eller i iCloud. Apple Pay deler ikke dit kredit­kortnummer. Og meget, meget mere.

iPhone SE er vandafvisende ned til 1 meters dybde i 30 minutter.1 Den er heller ikke bange for lidt kaffe, te eller sodavand. Og støv? Skal du ikke bekymre dig om.

Du kan roligt tage hul på en ny serie. For med iPhone SE kan du se op til 13 timers video på en enkelt opladning. Og når du får brug for at lade op, kan du bare lægge den på en trådløs oplader. Eller slutte den til en 18 W strøm­forsyning til hurtig opladning og gå fra 0 til 50 procent på 30 minutter.

iPhone SE er skabt til at køre de nyeste funktioner – selv nogle, der ikke er blevet udviklet endnu. Så du kan bruge Mørk-funktion, Genveje i Siri og den nye Fotos-app allerede nu. Og få gavn af nye funktioner og sikkerhedsopdateringer i frem­tiden.