iPhone 8 Plus 64GB Space Gray

iPhone 8 Plus 64GB Space Gray
Iphone 8+ space grey.png
iPhone 8 Plus 64GB Space Gray
Iphone 8+ space grey.png

Beskrivelse


5,5” Retina HD skærm med True Tone (1920 x 1080 opløsning)
12 MP kamera med vidvinkel- og teleobjektiv
7 MP FaceTime HD-kamera
Touch ID
Støv og vandafvisende
Ca. batteritid ved brug op til 21 timer (op til 16 dage på standby)
Trådløs opladning (brugbar med Qi-opladere)


DKK 4.865,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

iPhone 8 Plus introducerer en revolutionerende enhed, der er designet til at leve op til kravene fra selv de mest krævende brugere. Dets design i glas er vand- og støvtæt, og den utrolige 5,5” Retina HD skærm giver en i sandhed fordybende oplevelse, hvis du vil se 4K videoer, se på smukt teksturerede billeder eller spille Augmented Reality (AR) spil, der bliver suppleret af en unik stereolyd.

Design: iPhone 8 Plus kommer i et elegant glas-design med bløde, rundede kanter, der komplimenteres af et aluminiumsbånd for ekstra styrke.

Skærm: Den 5,5” store Retina HD skærm med 1920x1080 opløsning giver en større farveskala og farvepræcision, så du kan nyde alt indhold i levende farver. Med True Tone teknologi justerer hvidbalancen sig til det omgivende lys og giver bedre betragtningsvinkler i selv det skarpeste sollys.

Dual kamera: Med den store 12 megapixel sensor kan du skabe smukt belyste billeder under selv svage lysforhold. Det bredvinklede objektiv med f/1,8, der har optisk billedstabilisering, giver knivskarpe billeder, og f/2,8 telekameraet lader dig skabe indhold, der helt bestemt er værd at dele. Indfang verdens utrolige skønhed og tag betydningsfulde billeder fuld af tekstur og skarphed. Portræt-mode giver en mere naturlig bokeh, og Portrait Lighting lader dig vælge mellem flere lyseffekter, der giver DSLR-agtige portrætter. Og for at lade dine særlige øjeblikke vare ved lader iPhone 8 Plus dig skyde 4K videoer med op til 60 fps eller kunstneriske slowmotion 1080p videoer med op til 240 fps.

Frontkamera: 7 megapixel Face Time HD frontkamera med Retina Flash garanterer fantastiske selfies, der er fulde af liv, og Full HD videoopkald. Tilføj de sidste detaljer til dine billeder med nye sjove filtre.

Processor: Den avancerede A11 Bionic chip er smartere og stærkere end nogensinde før, og den er designet til at understøtte verdens mest avancerede Augmented Reality apps og spil. Nyd en stigning i kraften på op til 25 procent – i forhold til sidste generation – og op til 30 procent bedre grafisk ydelse.

 

Lyd: Nyd en mere fordybende lyd med den nye, re-designede stereohøjtaler – og sæt gang i festen med en endnu dybere bas. Skab videoer med en utrolig lydkvalitet og foretag klare højtalertelefonopkald uanset hvor du er.

Batteri og trådløs Qi opladning: Et mere effektivt batteri giver længere brugstid på en opladning. Gør det nemt for dig selv og oplad din iPhone 8 Plus trådløst med AirPower eller en anden kompatibel opladningsstation eller måtte (sælges separat). Placer blot din enhed på måtten og fjern den igen når du vil – der er ingen kabler, der stopper dig.

Flere egenskaber:
64 GB intern lagring
Hurtigere 4G LTE forbindelse
Nano SIM-kortlæser
Quad-LED True Tone blitz for lysere og mere jævnt oplyste billeder
4K 2160p/60 fps video, Full HD 1080p/60 fps video
Lynhurtigt Wi-Fi-ac, Bluetooth 5.0 og NFC parring
Lightning port til opladning, data-synkronisering og lyd output

Inkluderet:
iPhone 8 Plus
Apple Lightning høretelefoner
Lightning til USB kabel
USB strømadapter
Brugerdokumentation