Apple iPhone 7 128GB Black

Apple iPhone 7 128GB Black
Apple iPhone 7 128GB Black

Beskrivelse


4,7” Retina HD skærm (1334 x 750 opløsning)
12 MP kamera med vidvinkel- og teleobjektiv
7 MP FaceTime HD-kamera
Touch ID
Støv og vandafvisende
Ca. batteritid på op til 14 timer (op til 10 dage på standby)


DKK 3.999,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

Den ekstraordinære iPhone 7 lader dig udforske verdenen omkring dig takket være utallige smarte funktioner. Hvad enten du er en entusiastisk fotograf, interesseret i mobilspil, en aktiv atlet eller modestylist vil iPhone 7 hjælpe dig til at udvikle din passion og dele den med verden.

Design: Iøjnefaldende slank og elegant - iPhone 7 findes i et større farveudvalg med en renere, næsten sømløs kombination af glas og metal. Takket være det fuldt forsejlet interiør er den også vand- og stænkafvisende til IP67-certificering - klar til at komme med på spændende eventyr.

Skærm: 4,7” Retina HD-skærmen giver højere lysstyrke og sprøde detaljer i HD 750-opløsning. Den brede farvepalet lader dig se dine billeder og videoer i virkelighedstro farver. 3D Touch-teknologien fornemmer, hvor hårdt du trykker for at forstærke mulighederne for flere handlinger og for at levere mere intuitiv kontrol.

Chip: Den avanceret A10 Fusion chip har Quad Core design med to højtydende kerner og to effektive kerner for at levere markedsførende ydelse, mens der gives fantastisk batteritid. Oplev op til 40% stigning i ydevne sammenlignet med den tidligere generation, og op til 50% bedre grafisk ydelse.

Kamera på bagsiden: Med et hurtigere og mere avanceret 12 megapixel kamera på bagsiden kan du tage billeder og optage videoer på samme niveau som DSLR-kameraer. Kameraet har vidvinkelobjektiv med f/1,8 brændvidde, som giver fremragende billedkvalitet selv i miljøer med lav belysning. Optisk billedstabilisering forhindrer, at håndrystelser forstyrrer billederne.

Frontkamera: Kameraet på fronten har 7 megapixel opløsning, der lader dig tage fantastiske selfies, der er fulde af liv. Foretag også videosamtaler i Full HD-kvalitet.

Lyd: Oplev fantastisk lydkvalitet via stereo-højttalerne, der leverer en bredere dynamisk rækkevidde og rigere lyd. iPhone 7 medfølges af Apple Earpods der forbinder via Lightning-porten for digital lyd med høj kvalitet og enkel betjening. Den medfølgende adapter lader dig også tilslutte dine nuværende hovedtelefoner med 3,5mm lydstik. Du kan også vælge mellem en lang række trådløse Apple eller Beats hovedtelefoner for en kabelfri musikoplevelse (sælges separat).

 

Batteri: Takket være forstærket batterikapacitet og mere effektive komponenter kan iPhone 7 levere op til 12 timers 4G LTE-internetsurfing, op til 14 timers Wi-Fi-internetsurfing, op til 14 timers taletid eller op til 40 timers musikafspilning.

Andre egenskaber:
128 GB intern lagring
Lynhurtig 4G LTE-forbindelse med op til 450 Mbps overførselshastighed
Port til Nano SIM-kort
Hjem-knap med Force Touch-trykfølsomhed for et bredere spektre af handlinger, feedback via vibrationer samt fingeraftrykslæser
Quad-LED True Tone-blitz for klarere og mere jævn belysning i dine billeder
4K 2160p/30 fps video, Full HD 1080p/60 fps video, HD slow-motion 240 fps video
Lynhurtig Wi-Fi-ac, Bluetooth 4.2 og one-touch NFC-parring
Lightning-port til opladning, datasynkronisering og lydudgang

Æskens indhold:
iPhone 7
Apple Earpods med Lightning-stik
Lightning-til-3,5mm jack-mellemstik til hovedtelefoner
Lightning-til-USB-kabel til opladning og synkronisering
USB-strømforsyning
Brugerdokumentation