Søg efter et produkt

iPhone 11 Pro Max 64GB, Gold

Beskrivelse

MWHG2QN/A

Skærm:
Super Retina XDR-skærm
6,5" (diagonalt) all-screen OLED Multi-Touch-skærm
HDR-skærm
Opløsning på 2688 x 1242 pixels ved 458 ppi
Kontrastforhold: 2.000.000:1 (typisk)
True Tone-skærm
Skærm med bredere farveområde (P3)
Haptisk tryk
Maks. lysstyrke: 800 nits (typisk), 1.200 nits ved HDR
Fedt- og fingeraftryks­afvisende belægning
Kan vise flere sprog og tegn sam­tidigt

Størrelse og vægt:
Højde: 158,0 mm
Bredde: 77,8 mm
Dybde: 8,1 mm
Vægt: 226 gram

Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB
Stænk-, vand- og støv­afvisende
FaceID
TrueDepth-kamera
12 MP kamera


DKK 9.799,00

Varen er ikke på lager

Yderligere Information


Der er alle de andre. Og så er der Pro.

Et fleksibelt tripelkamera-system, som giver masser af helt ukomplicerede muligheder. Det største kvantespring i batteritid nogen­sinde. Og en utrolig chip med dobbelt så meget maskin­læring. Den flytter grænserne for, hvad en smart­phone kan. Hils på den første iPhone, der har nok power til at hedde Pro.


Pro-kamerasystem. Tredobbelt så godt.

Opleve det første tripelkameraystem, der kombinerer banebrydende teknologi med den legendarisk enkle iPhone. Få op til fire gange mere med på billedet. Tag smukke billeder med markant lavere belysning, Optag video i højeste kvalitet på en smartphone - og redigér med de samme værktøjer, du bruger til billeder. Sådan har du aldrig brugt et kamera før. Ultravidvinkelkamera

13 mm brændvidde
Blændeåbning på f/2,4
Objektiv med 5 linser
120 graders synsfelt
Op til 4 gange mere på billedet
12 MP sensor 


Vidvinkelkamera

26 mm brændvidde
Blændeåbning på f/1,8
Objektiv med 6 linser
Optisk billedstabilisering
100% Focus Pixels
Ny 12MP sensor 


Telekamera

52 mm brændvidde
Større blændeåbning på f/2,0
Objektiv med 6 linser
Optisk billedstabilisering
2 x optisk zoom
12 MP sensor 

Udvidet synsfelt. 

Med iPhone 11 Pro kan du zoome fra tele­kameraet helt ud til ultravidvinkelkameraet og få impo­nerende 4 x optisk zoom.


Smuk og elegant brugerflade. 

Vi har implementeret det brede synsfelt, så du kan se, hvad der er uden for billedrammen – og bare trykke for at indfange det. Og der er næsten ikke noget mellem dig og dit motiv bortset fra en ny skrifttype i Pro-kameraet. Så du altid kan fokusere på optagelsen.


4K-video. Skyd. Drej. Zoom. Beskær. Klip. Belys. Finpuds. Imponér.

Med iPhone 11 Pro kan du optage videoer, der er vidunderligt naturtro med flere detaljer og jævnere bevægelse. Den impo­nerende processor­kraft betyder, at den kan optage 4K-video med større dynamisk område og filmisk videostabilisering – alt sammen med 60 billeder pr. sek. Samtidig får du mere kreativ kontrol med fire gange mere med på billedet og effektive nye redi­geringsværktøjer, du kan lege med.


Ultravidvinkel. Få det hellllllllllllle med.

Når du ikke kan få klemt det hele ind i billedrammen, zoomer du bare ud. Det nye kamera med ultravidvinkel får nemlig op til fire gange mere med end før. Det er som at træde et skridt tilbage – et stort skridt – uden at flytte fødderne. Så kom bare med bjergkæder, kæmpe katedraler og flotte skylines.


Nat-tilstand. Stærk tekno­logi møder svag be­lysning.

Restauranter med dæmpet be­lysning eller en strand badet i måneskin. Den nye Nat-tilstand bruger A13 Bionic-chippen til at levere billeder ved svag be­lysning – det er nyt på en iPhone. Og det sker helt auto­matisk. Du kan også eksperimentere med manuelle justeringer for at fremhæve detaljer og reducere støj.

 


Portræt-funktion. Et stærkere udtryk.

Når de tre kameraer arbejder sammen, kan du få mere med i dine portrætbilleder end nogen­sinde. iOS 13 indeholder nu High‑Key Mono, som giver samme effekt som monokrome billeder i studiekvalitet. Og med Portrætlys-funk­tionen kan du styre mængden af lys for at få det flotteste motiv, ligesom i et studie. Smukt, ikke?


Smart HDR

Og du som troede, at dine billeder ikke kunne blive bedre.
Næstegenerations Smart HDR bruger avan­cerede algoritmer til at finindstille de lyse og mørke detaljer i dit billede. Og nu bruger tekno­logien maskin­læring til at gen­kende ansigter på billedet og belyse dem på en intelligent måde. Det betyder, at iPhone 11 Pro auto­matisk kan finindstille detaljer i både selve motivet og i bag­grund­en. Noget, som visse spejlreflekskameraer ikke engang er i stand til.


Når det perfekte billede udvikler sig til en perfekt video.

Forestil dig, at du tager billeder, og du ser noget, du bare må have på video. Med QuickTake behøver du ikke at skifte funktion. Du skal bare holde fingeren på udløseren for at begynde at optage. Vil du gerne fortsætte optagelsen? Så swipe til højre. Eller swipe til venstre for at tage en billedserie.


Glad for selfies? Tag en slofie.

Med det nye 12 MP TrueDepth-kamera kan du tage sjove selfie-videoer i slowmotion med 120 billeder pr. sek. eller optage i 4K med 60 billeder pr. sek. Nu zoomer kameraet auto­matisk ud, når du tager billeder og drejer din iPhone. Så kan du få alle med på billedet. Ja, selv selfies kan være Pro.
Pro-skærm


Super Retina XDR. I skarp kontrast til alt andet.

Super Retina XDR-skær­men imponerer med ikke bare én men to nye lysstyrker og ved, hvornår de skal bruges. Den kan præstere op til 800 nits ude i solen. Det er godt, når du tager billeder og vil udvælge nogle af dem, mens du er på farten. Og op til 1.200 nits, når du ser på indhold i Extreme Dynamic Range (XDR). Det svarer til at have en Pro Display XDR-skærm på din iPhone.


Pro-ydeevne

En chip, der er så avanceret, at vi knap nok selv kan følge med.
Vi har specialudviklet A13 Bionic med fokus på maskin­læring i hele chippen. Den åbner for oplev­elser, som ikke findes på nogen anden smart­phone. Faktisk er den så hurtig, kraftfuld og intelligent, at den har overhalet andre chips med flere år. Det giver dig en helt urimelig fordel.


Drømmer du om en ekstra times batteri? Her er fem.

Vores største kvantespring i batteritid nogen­sinde.


Det er ikke raketvidenskab at lave stærkere glas. Det er molekylær­videnskab.

Det stærkeste glas i en smartphone nogensinde. Også bagpå.
Præcisions­udskåret fra et enkelt stykke glas
Dobbelt ionbytningsproces giver større styrke


Plask? Pyt.

Vores mest vandafvisende iPhone nogen­sinde.
IP68-klassificeret - Vandafvisende ned til 4 meters dybde i op til 30 minutter3
Stænk­afvisende - Gælder almindelig væske som kaffe, te og sodavand
Støv­afvisende - Takket være præcisionsskårne segl.


En god rumfornemmelse? Lige præcis.

iPhone 11 Pro er den første smart­phone med Ultra Wideband, der giver en rumlig bevidsthed. Den innova­tive Apple-designede U1-chip bruger Ultra Wideband-tekno­logi til præcist at lokalisere andre U1-udstyrede Apple-enheder. Det er som at give iPhone en ekstra sans, og det skaber fantastiske nye muligheder.
Med U1-chippen og iOS 13 kan du pege din iPhone i retning af en andens og få AirDrop til at prioritere den enhed, så du kan dele filer hurtigere.4 Og det er bare begyndelsen.4 Flotte Farver.

iPhone 11 Pro kommer i et udvalg af seks nye farver, hvilket inkluderer: Space Gray, Silver, Gold og Midnight Green.