Apple MacBook Pro 13'' 256GB - Space Gray

Apple MacBook Pro 13'' 256GB - Space Gray
macbook 22.jpg
macbook 33.jpg
macbook 4.jpg
Apple MacBook Pro 13'' 256GB - Space Gray
macbook 22.jpg
macbook 33.jpg
macbook 4.jpg

Beskrivelse


13,3" Retina -skærm (2560 x 1600)
Intel Core i5 -processor
8 GB LPDDR3 RAM hukommelse
512 GB SSD lagring
Intel Iris Plus Graphics 655
4 x Thunderbolt 3 (USB-C) porte
Touch Bar med Touch ID
Baggrundsbelysning i tasterne


DKK 14.779,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

MacBook Pro bringer ydelse og bærbarhed til et helt nyt niveau. Højt ydende processorer og hukommelse, avanceret grafik, lynhurtig lager og andre funktioner gør det lettere at løse alle opgaver.

Touch Bar og Touch ID

Touch Bar erstatter tastaturets funktionstaster i en samlet multifunktionel og kraftfuld løsning. Den ændrer sig automatisk efter, hvilket program du bruger, og den giver dig det helt rigtige værktøjer. Kontroller volumen og lysstyrke, juster og rediger med interaktive knapper og brug prædiktive tekstinput. Ved siden af Touch Bar finder du Touch ID-fingeraftrykslæseren, som du kan bruge som password og holde dine filer og online køb helt sikre.

Retina-skærm – Fire millioner pixels. En fantastisk debut.

Retina-skærmen har fire gange så mange pixels som en HD-skærm, hvilket resulterer i imponerende billeder. Billedernes detaljer og realisme når et helt nyt niveau. Tekst og dokumenter opleves som, hvis du læser på udskrevne sider. Skærmen understøtter P3-farveskalaen, hvilket får de grønne og røde farver til at fremstå mere livagtige end med sRGB.

Force Touch-pegefelt

Force Touch-pegefeltet gør det muligt at bruge din Mac på forskellige måder alt efter, hvor hårdt du trykker. Du får nøjagtig kontrol og ensartet respons - uanset hvor du trykker på pegefeltet. Og der er plads til Multi Touch-bevægelser som at knibe samme og zoome. Du vil virkelig føle dig hjemme.