Apple MacBook Air with Retina display 128GB Space Gray

Apple MacBook Air with Retina display 128GB Space Gray
macbook air 2.jpg
macbook air 3.jpg
Apple MacBook Air with Retina display 128GB Space Gray
macbook air 2.jpg
macbook air 3.jpg

Beskrivelse


13,3" Retina True Tone-skærm (2560 x 1600)
Intel Core i5-processor (1,6 GHz, 2 kerner)
8 GB RAM hukommelse
128 GB SSD-lager
Touch ID sensor
Intel UHD Graphics 617
Force Touch pegefelt
2x Thunderbolt 3 (USB-C) porte


DKK 9.100,00

Leveringstid: 8+ hverdages levering

MacBook Air

Den mest elskede Mac er klar til at gøre dig forelsket igen. Tilgængelig i sølv, rumgrå og guld har den nye tyndere og smallere MacBook Air en fantastisk Retina-skærm med forbløffende True Tone-teknologi, Touch ID, den nyeste slags tastatur og et Force Touch-pegefelt. Den ikoniske kile er skabt af 100 % genbrugt aluminium, så det er den grønneste Mac nogensinde. Og med et batteri, der holder hele dagen er MacBook Air din perfekte bærbare notebook til det hele.

Retina-skærm med fire millioner pixels

Med en opløsning på 2560 x 1600 med mere end 4 millioner pixels er resultatet forbløffende. Billedernes detaljer og realisme når et helt nyt niveau. Tekst er skarp og tydelig. Og True Tone teknologi justerer automatisk de hvide felter på skærmen til at passe til farvetemperaturen i dine omgivelser, så hjemmesider og e-mails ser lige så naturlige ud som trykte sider. Med 48 procent flere farver end den tidligere generation ser alt levende og energifyldt ud. Skærmglasset går helt ud til kanten, så rammen er 50 procent tyndere end tidligere. Så du fuldt ud kan fokusere på dit arbejde på skærmen.

Touch ID – dit fingeraftryk er din adgangskode

Den avancerede sikkerhed og brugervenlighed med Touch ID er nu indbygget i MacBook Air. Du skal blot sætte fingeren på Touch ID-sensoren for at låse din Mac op. Brug dit fingeraftryk til straks at få adgang til låste dokumenter, noter og systemindstillinger uden at taste endnu et password. Onlinehandel er blevet endnu nemmere ved at vælge Apple Pay ved kassen, og med blot en berøring er du færdig. Der er ikke behov for at indtaste forsendelses- eller betalingsoplysninger, og dine kortoplysninger bliver aldrig delt. Med Touch ID bliver din private informationer private.

Tastatur- En håndgribelig oplevelse

Den seneste generation MacBook Air tastaturer har en sommerfuglemekanisme, der giver fire gange mere tastestabilitet end en traditionel saksemekanisme med større komfort og reaktionsevne. Og individuelt LED-bagbelyste taster med en stemningsskabende lyssensor gør det nemmere at taste ved lav belysning.

Force Touch pegefelt

Force Touch pegefeltets lader dig interagere med din Mac på forskellige måder afhængig af små trykforskelle. Du har præcis styring og en ensartet respons uanset hvor du trykker på pegefeltet såvel som masser af plads til Multi-Touch bevægelser som knibning og spredning.