Søg efter et produkt

Apple MacBook Pro 2019 16" Touch 512GB Silver

Beskrivelse

MVVL2DK/A

◾16" Retina-skærm med True Tone-teknologi
◾Intel Core i7-processor (2,6 GHz, 6 kerner)
◾16 GB 2666 MHz DDR4
◾512 GB SSD-lagring
◾AMD Radeon Pro 5300M (4 GB GDDR6)
◾4 x Thunderbolt3-porte (USB-C)
◾Touch Bar og Touch ID
◾Baggrunds¬belyst Magic Keyboard, Force Touch-pegefelt


DKK 19.999,00

Varen er ikke på lager

Stor Retina-skærm

Den 16 tommer store Retina-skærm producerer en lysstyrke på 500 nits, der giver fantastiske highlights og lysende hvide farver. Samtidig får du også dybe, sorte farver takket være den nøjagtige billedjustering med flydende krystalmolekyler. Det brede farvespektrum, P3, giver strålende billeder og livagtige film. Takket være den klare skærm kan du altid arbejde under de bedste lysforhold, lige meget hvor du er.

Superhurtig processor og hukommelse

Den 16 tommer store MacBook Pro har en superhurtig processor og et mere avanceret termisk design. Den giver helt utrolig ydelse til kreative projekter og multitasking, men forbliver samtidig kølig. Uanset hvad du laver, om du lægger lag på lag af spor og effekter på et projekt, arbejder med 3D-modeller eller tester kode, så vil du kunne arbejde hurtigere end nogensinde før.

AMD Radeon Pro 5000M Series Graphics

AMD Radeon Pro 5000M Series-grafikkort giver en grafisk ydelse af højeste kvalitet i en notebook. Glæd dig over ubesværet afspilning og rendering af video i ultrahøj opløsning. Perfekt til krævende grafiske opgaver på farten.

Touch Bar og Touch ID

Touch Bar erstatter tastaturets funktionstaster i en samlet multifunktionel og stærk løsning. Den ændrer sig automatisk, alt efter det program du bruger, og den tilbyder dig de helt rigtige værktøjer. Kontroller volumen og lysstyrke, juster og rediger med interaktive knapper og brug prædiktive tekstinput. Ved siden af Touch Bar finder du Touch ID-fingeraftrykslæseren, som du kan bruge som password og holde dine filer og onlinekøb helt sikre.

Force Touch-pegefelt

Force Touch-pegefeltet gør det muligt at bruge din Mac på forskellige måder, alt efter hvor hårdt du trykker. Du får præcis kontrol og ensartet respons, uanset hvor du trykker på pegefeltet. Og der er plads til Multi Touch-bevægelser, som at knibe samme og zoome. Du vil virkelig føle dig hjemme