Søg efter et produkt

Targus Apple iPad 10,2" Black (7/8/9) Gen.

Beskrivelse

W125924838

Stilrent og funktionelt Targus VersaVu cover til iPad 10.2 / iPad Pro 10.5 / iPad Air (2019), som giver god beskyttelse mod skrammer og tab. Dette cover kan benyttes af alle, uanset om det er i forbindelse med arbejde eller fornøjelse.

Overfladen er i sort kunstlæder, mens indersiden er betrukket med et blødt gråt stof materiale. I højre side er der et fleksibelt plastik cover, hvori din iPad placeres, mens der i venstre side af coveret er fire positionsriller til 360° ståfunktion, så du kan benytte facetime eller streame film både horisontalt og diagonalt.

Dette Targus VersaVu iPad 10.2 / iPad Pro 10.5 / iPad Air (2019) cover er udstyret med magnetisk lukning, og på bagsiden af coveret er der integreret en holder til en touch pencil. Indvendigt finder du også en bærestrop, som kan benyttes i forbindelse med præsentationer, læsning mm.

Det skal ligeledes nævnes at Targus tilbyder 2 års garanti på deres produkter. Det vil sige, at såfremt at du skulle opleve defekter eller mangler ved produktet, kan du tage direkte kontakt til Targus. Ved Targus covers er der nemlig en unik produktkode, som sidder indvendigt i etuiet, så de ved lige præcis, hvad du som kunde har købt, og dermed har de nemmere ved at hjælpe dig


DKK 499,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering