Samsung Galaxy Tab S6 128GB + 4G French Blue

Beskrivelse

SM-T865NZBANEE

10,5" sAMOLED-skærm (2560 x 1600)
128 GB ROM og 6 GB RAM
4G + wi-fi
Hovedkamera: 13" MP (f/2.0) + 5 MP (f/2.2)
Frontkamera: 8 MP (f/2.0)
Ekstremt kraftfuld Snapdragon 855-processor
Fingeraftryksscanner i skærmen, magnetisk S-pen
Hurtigtopladende batteri (7 040 mAh)


DKK 5.975,00

Varen er ikke på lager

Samme kræfter som en pc, men du kan have den med overalt

Med Galaxy Tab S6 har du altid kræfterne fra en pc lige ved hånden i en banebrydende tablet, der kan bruges til det meste, og som tilbyder helt ny S Pen-integration til både arbejde og underholdning. Udnyt dit fulde potentiale, og gør problemer til muligheder med en tablet, som tackler alle hverdagens udfordringer.

*Billederne er simulerede og er kun beregnet som illustration. Tastatur sælges separat.

 

Sidder fast, så du ikke glemmer den

Nu har du altid din S Pen med på farten. En diskret magnetisk kærv på bagsiden holder den på plads, så du altid er klar til at skrive dine idéer ned og gemme dem. S Pen begynder automatisk at lade op, så snart du sætter pennen på plads.

*Placér S Pen på ladepladsen på bagsiden af enheden for at oplade den trådløst, inden du bruger den første gang. **Et fuldt opladet S Pen-batteri har en batteritid på helt op til 11 timer på standby. Den faktiske batterilevetid kan variere afhængigt af netværksforhold, brugsmønstre og andre faktorer.

 

Med S Pen i hånden kan du roligt lade idéerne flyde frit. Åbn Samsung Notes, samtidig med at du afspiller en video, og skriv dine tanker ned med det samme. Tilpas vinduet, så du kan tage noter og lade din kreativitet få frit løb uden at stoppe afspilningen.

Tilslutning via Bluetooth giver dig mulighed for at fjernbetjene din enhed med et tryk på S Pen-knappen. Med de nye S Pen Air-funktioner kan du desuden helt intuitivt betjene din tablet med håndbevægelser. Afhold præsentationer, styr afspilning af video og meget mere uden at røre ved din tablet

*Fjernbetjeningsfunktionen i S Pen har en rækkevidde på cirka 10 meter i en ubrudt linje. Funktionen afhænger af forholdene.

Lav tegninger og skitser i timevis med stor præcision og kontrol takket være de 4096 forskellige indstillingsniveauer for trykfølsomhed, som får hvert strøg med pennen til at føles ægte og gør pennen mere behagelig at holde på, uden at du bliver træt i hånden. Pennen er lige ved hånden, så du kan lade dine tanker komme til udtryk, så snart de dukker op.