Samsung Galaxy Tab A 32GB 4G - Black

Beskrivelse

SM-T515NZKDNEE

- 10,1" touchskærm (1920 x 1200)
- 4G LTE og Wi-Fi
- 32 GB lager
- 8 MP kamera, 5 MP frontkamera
- Slot til microSD-kort
- 6150 mAh-batteri


DKK 1.899,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy Tab A 10,1" 2019 er en kompakt og alsidig tablet til hele familien. Skærmen på 1920 x 1200 er god til film. Tabletten har to indbyggede højtalere af høj kvalitet, der kan skabe en stor Dolby Atmos-surroundsound. Få adgang til millioner af applikationer og programmer via Google Play Store.

Kompakt størrelse med stor skærm

Skærmen på 10,1" er den perfekte middelvej til underholdning på farten. Tabletten er ikke for stor, og alligevel giver den store skærm mulighed for opslugende oplevelser. Billedformatet på 16:10 er fantastisk, når du skal se serier, film eller spille spil.

Udvideligt lager

Hvis det indbyggede lager ikke er tilstrækkeligt til alle dine apps, billeder og film, kan du udvide det med et microSD-kort. Tablettens lager kan udvides med et MicroSD-kort op til 400 GB.

Kameraer i høj kvalitet

Tab A har kameraer i høj kvalitet, så du kan tage fotos og film på farten og holde kontakten via videochat. Kameraet på bagsiden er et 8 megapixel-kamera med autofokus, mens forsidens kamera er på 5 megapixel. Kameraerne betyder, at netop denne tablet er perfekt, når du vil holde kontakt til venner og familie via videoopkald.

Batteri med lang levetid

Tabletten har et genopladeligt Li-Po-batteri på 6 150 mAh, som giver tilstrækkelig kapacitet til hele dagen. Du skal bruge en vendbar USB-C-forbindelse til opladning af tabletten.