Søg efter et produkt

Apple AirPods Pro med MagSafe (1. Gen)

Beskrivelse

MLWK3ZM/A

Aktiv støjreduktion, så du får altomsluttende lyd
Transparent lyd, så du kan høre, hvad der sker omkring dig
Individuel tilpasning med bløde
Sved- og vandafvisende
Adaptiv EQ finjusterer automatisk musikken til udformningen af dit øre
Lette at forbinde med alle dine Apple-enheder
Hurtig adgang til Siri ved at sige “Hej Siri”
Det trådløse MagSafe opladningsetui giver mere end 24 timers batteritid


DKK 1.999,00

Varen er ikke på lager

AirPods med aktiv støjreduktion, så du kan lytte uden at blive forstyrret. Justerbar tilpasning med udskiftelige silikonespidser, så du kan fordybe dig i din yndlingsmusik eller film, hvor du end er.

Aktiv støjreduktion

Dette produkt er udstyret med to mikrofoner for at skabe overlegen støjreduktion. Den ene mikrofon vender ud af hovedtelefonerne og opfanger lydene omkring dig, mens den anden vender indad og skaber en lyd, der fjerner støj fra omgivelserne. Det resulterer i en næsten magisk oplevelse af stilhed, der gør det muligt for dig at nyde, hvad du virkelig ønsker at høre.

Transparency-tilstand

Når du skifter til Transparency-tilstand, lukker AirPods Pro lydene udefra ind igen. Det er perfekt, hvis du skal snakke med en person, eller hvis du befinder dig i en situation, hvor du skal kunne høre lydene omkring dig, men ikke ønsker at tage hovedtelefonerne af.

Problemfri opsætning

Hovedtelefonerne er klar til brug lige fra æsken. Opsætningen kan ikke gøres enklere, eftersom de automatisk genkender og forbinder til din iPhone eller dit Apple Watch.

Fintunet lydoplevelse

Gør dig klar til at blive overvældet af den måde, Adaptive EQ finindstiller lyden baseret på din øreform, så du får usammenlignelig lydkvalitet. Glæd dig over fyldig klar lyd og dyb bas.

Sved- og vandafvisende design

Takket være en IPX4-certificering for sved og vand kan dine AirPods Pro også bruges på en regnvejrsdag. Bemærk, at de dog ikke er designet til vandsport som f.eks. svømning.

Brug Siri til stemmestyring

Med Siri kan du kontrollere hovedtelefonerne med din stemme. Du kan bede om at få læst dine beskeder op på AirPods, eller du kan kontrollere musik telefonsamtaler eller endda bede om hjælp til at finde vej.

Deling af lyd

Denne funktion gør det muligt at dele din lyd med et andet par AirPods. På den måde kan du og din makker have det fantastisk med at dele lyden til et spil/en film/et musiknummer.