Søg efter et produkt

Apple Watch SE 44mm Alu Gold + Cellular Pink Sand Band

Beskrivelse

MYEX2DH/A

Kom i mål. Og spurt forbi.
Aktivitetscirklerne viser alle de måder, du bevæger dig på i løbet af dagen, med tre enkle målinger: Bevægelse, Motion og Stå. Du kan også blive motiveret af konkurrencer med vennerne, personlig coaching og præmier.

Følger dig i ét og alt.
Du skal bare løfte hånden for at se målinger som f.eks. distance, hastighed, baner, rytme, forbrændte kalorier og puls. Og højde­måleren er altid aktiv, så du kan se ændringer i stigningen i realtid, når du løber opad eller nedad.


DKK 2.999,00

Varen er ikke på lager

Hop bare i, vandet er skønt.

Apple Watch SE er vandafvisende ned til 50 meter.1 Så spring ud i det, og kom i gang med at registrere dine splittider og træningspas i swimmingpoolen. Og hvis du svømmer i åbent vand, kan du også kortlægge din rute.

Træning, der skubber til dine grænser.

Vælg imellem masser af trænings­typer som f.eks. løb, gang, yoga, cykling, højintensiv interval­træning og dans. Apple Watch SE kan også danne par med kompatibelt trænings­udstyr.2 Kort sagt: Det kan mere, så du kan mere.

Sød musik, podcasts og lydbøger til op over begge ører.

Med Apple Music har du 70 millioner sange på hånd­leddet, der kan hjælpe dig med at holde dampen oppe.3 Du kan også følge med i de seneste podcasts eller lytte til en lydbog. Her får du al den inspiration, du har brug for til dit næste træningspas. Og til alle dem, der følger.

 

Tæt på det hele. Også når telefonen er langt væk.

Ring til kontoret, svar på en hastemail, naviger med det ind­byg­gede kompas, og få trinvis vejvisning fra Kort. Muligheden for mobil­for­bindelse giver dig frihed til at tage afsted uden din telefon.6 Der er intet som gode forbindelser.