Søg efter et produkt

Apple Watch Series 6 40mm Rustfri stål Gold + Cellular Gold Milanese

Beskrivelse

M06W3DH/A

Watch Series 6 - tag et EKG når som helst og hvor som helst
Og se målinger af din fysiske aktivitet med et hurtigt blik på den forbedrede Altid aktiv-Retina-skærm. Med Apple Watch Series 6 om håndleddet kan du holde for­bindelsen og komme tættere på et sundere, mere aktivt liv. Apple Watch Series 6 kræver iPhone 6s eller nyere med iOS14 eller nyere.

Takket være EKG-appen er Apple Watch Series 6 i stand til at generere et EKG svarende til et enkeltaflednings­elektrokardiogram. Det er bane­brydende for en bærbar enhed, for det kan levere vigtige data til din læge og give dig ro i sindet.


DKK 5.899,00

Varen er ikke på lager

Endnu flere muligheder end nogensinde før

Det er vigtigt at måle iltniveauet i blodet, hvis du vil vide mere om dit fysiske velvære. Det kan hjælpe dig med at forstå, hvor godt din krop optager ilt, og hvor meget ilt der sendes rundt i din krop. Den impo­nerende, nye sensor og app i Apple Watch Series 6 giver dig mulighed for at måle iltniveauet i dit blod, når du vil. Den kan også foretage auto­matiske aflæsninger døgnet rundt.

Hold for­bindelsen

Alt, hvad du har brug for. Uanset hvor du er. Med Apple Watch Series 6 har du de personer og ting, der betyder mest for dig, lige ved hånden, uanset hvor livet fører dig hen. Og med muligheden for mobilfor­bindelse kan du bevare for­bindelsen, selv når du ikke har din telefon med.

Skærmen der aldrig sover

Nu lyser Altid aktiv-Retina-skær­men meget kraftigere udendørs, når du har hånden nede. Så kan du nemmere se alle oplys­ningerne på din urskive, uden at du behøver at løfte hånden for at aktivere dit ur. Skærmen sover aldrig, så du kan altid se klokkeslættet og de oplys­ninger, der betyder mest for dig. Visningsområdet når helt ud i de afrundede hjørner, og det er over 30 procent større end skær­men på Apple Watch Series 3.